”Maniacul de la Durlești”, arestat și condamnat pentru o altă crimă

  • 17 Octombrie 2014 12:22
”Maniacul de la Durlești”, arestat și condamnat pentru o altă crimă

Persoana care a comis, câțiva ani în urmă, o serie de omoruri, inclusiv a asasinat un cuplu de tineri la Durlești, a fost arestat, a declarat procurorul Chișinăului, Ion Diacov, în emisiunea online „Fără mituri” în studioul ziarului „Panorama”.

Ion Diacov a afirmat că persoana care a comis crima se află acum în penitenciar și că „cu el trebuie să se lucreze”. Potrivit procurorului capitalei, „maniacul de la Durlești” a fost condamnat la 23 de ani pentru o altă crimă, transmite IPN.

„Toți cei care au lucrat la acest caz, de la sectorist până la procurori, trebuie înlăturați de la anchetă”, a menționat Ion Diacov. El regretat că, în cadrul anchetei „mulți oameni au avut deja de suferit din cauza suspiciunilor și arestărilor ilegale...”.
 
În anii 2010-2011 în zona orășelului Durlești a avut loc o serie de asasinate, cazul cel mai răsunător fiind asasinarea a doi tineri, un băiat și o fată de 18 și 15 ani, care au fost găsiți împușcați într-o mașină abandonată pe un câmp din apropierea localității.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:1,54 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău