Manager de la „Sheriff”, mort la Tiraspol. Administrația lui Șevciuk nu dă detalii

  • 31 Iulie 2016 17:17
Manager de la „Sheriff”, mort la Tiraspol. Administrația lui Șevciuk nu dă detalii

Unul dintre administratorii companiei „Sheriff”, întreprindere considerată monopolist pe piața din Transnistria, a fost găsit ieri mort în apropiere de Tiraspol.

Anunțul a fost făcut de așa-zisul Minister de Interne din stânga Nistrului, într-un comunicat de presă, fără să anunțe numele victimei.

„Direcția Generală Urmărire Penală a MAI al RMN anunță că pe data de 30 iulie, aproximativ la 09.30, în fâșia împădurită din apropierea stației de alimentare nr.4, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Cetățeanul P. era unul din administratorii de afaceri ai LTD PETROL Sheriff”, se arată în comunicat.

Internele de la Tiraspol precizează doar că moartea acestuia putea fi cauzată de „asfixie mecanică”.

Surse avizate au relatat pentru Radio Chișinău că organele de anchetă de la Tiraspol examinează două versiuni – suicid sau omor premeditat. Bărbatul găsit mort a fost șeful rețelei de stații de alimentare al companiei „Sherif”, bolnav de cancer, care, potrivit uneia dintre versiuni, s-ar fi spânzurat.

Amintim că „Sherif” este compania unul dintre manageri căreia a fost actualul lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk. În prezent, însă, Șevciuk este în conflict cu această companie, care se opune candidaturii sale la alegerile „prezidențiale” care urmează să se desfășoare în decembrie în Transnistria.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău