Majoritatea parlamentară condamnă „încercările de destabilizare a situației din țară prin tentative de cumpărare a deputaților”

  • 18 Mai 2020 19:47
Majoritatea parlamentară condamnă „încercările de destabilizare a situației din țară prin tentative de cumpărare a deputaților”

Majoritatea parlamentară condamnă „încercările de destabilizare a situației din țară prin tentative de cumpărare a deputaților și face apel la unitate”, potrivit unui comunicat al PDM.

Majoritatea parlamentară califică drept „cinice și distructive încercările unor actori politici de a induce haos și instabilitate în țară, pe principiul ”cu cât mai rău, cu atât mai bine”.

„PD și PSRM regretă presiunile care se fac și metodele josnice și ilegale de ”convingere” a deputaților să părăsească majoritatea parlamentară. Întâmplător sau nu, aceste tentative vin în momentul în care mai multe dosare de rezonanță, între care furtul miliardului și concesionarea aeroportului, se apropie de finalitate”, se arată în comunicat.

De asemenea, deputații PDM și PSRM reiterează că Guvernul continuă să aibă susținerea majorității parlamentare. 

Menționăm că mai mulți deputați PDM au părăsit partidul și fracțiunea, aderând la grupul „Pro Moldova” și Partidul „Șor”. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
10,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,6 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău