Majoritatea hotelurilor din stațiunea Sunny Beach din Bulgaria se închid

  • 12 August 2020 15:11
Majoritatea hotelurilor din stațiunea Sunny Beach din Bulgaria se închid

Majoritatea hotelurilor din stațiunea Sunny Beach se vor închide până pe 10 septembrie din cauza lipsei zborurilor charter și a turiștilor care preferau lunile septembrie și octombrie pentru vacanță.

"Unele dintre hoteluri au fost deschise doar două săptămâni în acest sezon de vară și s-au închis din cauza faptului că nu era rentabil", a declarat Elena Ivanova de la Uniunea proprietarilor din stațiune.

"Hotelurile și-au deschis doar 50% din capacitate, unele dintre ele funcționează la 70-80%. În prezent, există un număr mic de turiști din Germania, Polonia și Ucraina. Din cauza lipsei de zboruri charter, turismul se bazează pe persoanele care călătoresc cu transport propriu, în mare parte bulgari și români în acest moment. Plaja este relativ plină, deoarece aici vin și proprietari de apartamente din zona de vest, în mare parte bulgari, care se află în vacanță. Oamenii care cunosc stațiunea Sunny Beach și se plimbă pe aleile sale au spus că nu au văzut niciodată complexul atât de gol. Acesta este adevărul. Nu au existat reclamații și nemulțumiri cu privire la produse și servicii. Igiena din hoteluri și localuri este foarte strictă. Oaspeții care sunt în mod tradițional fanii pachetelor all-inclusive preferă să folosească această opțiune așa cum o cunosc de ani de zile. Alții insistă, însă, asupra unor măsuri mai stricte. Intrarea în restaurante se face obligatoriu cu mască. Tuturor clienților care intră să se servească de la bufet li se pun la dispoziție mănuși și dezinfectant", a precizat Elena Ivanova.

Sursa:Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău