Ce spune Maia Sandu despre numirile de la Guvern

  • 19 Noiembrie 2019 16:05
Ce spune Maia Sandu despre numirile de la Guvern

Fostul premier, Maia Sandu a venit cu o reacție, după ce astăzi Guvernul Chicu a demis și a numit mai mulți oficiali. Ea a scris pe pagina sa de Facebook că numirile de azi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii „puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu”. Totodată, Maia Sandu a precizat că se reface vechea prietenie dintre Dodon și Plahotniuc.

„Numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu, deoarece și corupții din PD, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată. Dar asta deja știam cu toții.

Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc. Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare.

Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție. Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât.

Cabinetul de miniștri, condus de Ion Chicu a eliberat astăzi din funcții mai mulți oficiali și a numit alții. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău