Maia Sandu: Ultima vizită a lui Igor Dodon la Moscova a fost una umilitoare pentru noi ca stat suveran

  • 06 August 09:22
Maia Sandu: Ultima vizită a lui Igor Dodon la Moscova a fost una umilitoare pentru noi ca stat suveran

Liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Maia Sandu, susține că ultima vizită a președintelui Igor Dodon la Moscova „a fost una umilitoare pentru noi ca stat suveran”.

„O lume întreagă a văzut că Președintele Republicii Moldova nu mai este primit la Kremlin ca un șef de stat, dar cel mult ca un funcționar regional de rangul doi sau trei. Am văzut cu toții un Dodon mic, disperat și speriat. Are de ce să fie așa. Patru ani a tăiat frunze la câini, s-a gândit numai cum să se căpătuiască pe seama poporului, sărăcindu-l și mai mult. Acum, când vine timpul să răspundă în fața cetățenilor, este gata să se înjosească în ultimul hal, doar ca să primească ajutor străin pentru a obține un nou mandat. Un mandat care i-ar garanta nu doar puterea, ci mai ales libertatea. Țara noastră are nevoie de un președinte puternic. Un președinte cu caracter și verticalitate, care să reprezinte cu demnitate Republica Moldova în lume. Un președinte care să fie tratat de la egal la egal de conducătorii altor state”, a declarat Maia Sandu, într-o postare pe Facebook. 

Menționăm că, Igor Dodon, aflat într-o vizită la Moscova, a avut o întrevedere cu șeful-adjunct al Administrației prezidențiale și reprezentant special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak.

După cum a menționat Igor Dodon pe contul său de Facebook, cei doi au convenit asupra organizării în luna octombrie, la Chișinău, a unei noi ședințe a Comisiei Interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică, în cadrul căreia urmează să fie semnate mai multe acorduri bilaterale.

 

 

 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
28
Cer fragmentat
Umiditate:48 %
Vint:9,3 m/s
Sun
20
Mon
19
Tue
17
Wed
15
Thu
17

Curs oficial BNM 22 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6967 -0.0000
USD 16.6356 -0.0000
RON 4.0711 -0.0000
UAH 0.6064 -0.0000
RUB 0.2255 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău