Maia Sandu: Știu că astăzi mulți se vor lăuda că l-au alungat pe Plahotniuc de la putere

  • 08 Iunie 2020 11:50
Maia Sandu: Știu că astăzi mulți se vor lăuda că l-au alungat pe Plahotniuc de la putere

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a venit cu un mesaj la un an de la pierderea puterii de către Partidul Democrat din Moldova. „Știu că astăzi mulți se vor lăuda că l-au alungat pe Plahotniuc de la putere. De fapt, cei care l-au fugărit pe Plahotniuc au fost oamenii acestei țări”, a scris Maia Sandu, într-o postare pe Facebook.

„A fost o decizie foarte grea pentru noi să-i „smulgem” pe socialiști din brațele lui Plahotniuc și să votăm împreună debarcarea acestuia de la putere. Dar, după multe consultări cu oamenii, am făcut acest pas. (...) Astăzi suntem mai liberi decât pe 7 iunie 2019. Dar statul nostru este în continuare la cheremul unei grupări corupte, în frunte cu Igor Dodon, care, prin lăcomia și incompetența sa, nu permite țării să se dezvolte și oamenilor să trăiască bine. Acum trebuie să facem următorul pas – să-l alungăm pe Dodon de la putere și să facem ordine până la capăt, așa cum am promis în iunie 2019”, a declarat Maia Sandu. 

Amintim că, la 8 iunie 2019, deputații PSRM, PAS și ai Platformei DA s-au întrunit în ședință plenară și au votat numirea Zinaidei Greceanîi în funcția de președinte a Legislativului și Maiei Sandu - în funcția de premier. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău