Maia Sandu s-a întâlnit cu membrii Grupului de prietenie cu Moldova din Congresul SUA

  • 08 Decembrie 2022 11:30
Maia Sandu s-a întâlnit cu membrii Grupului de prietenie cu Moldova din Congresul SUA

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu congresmenii David Price, Președinte al Parteneriatului Democratic din Camera Reprezentanților, și August Pfluger, principalul reprezentant al Partidului Republican în Subcomitetul de Informații pentru Securitate Internă și Contraterorism - ambii, copreședinți ai Grupului de prietenie cu Republica Moldova din Congresul SUA, se arată în comunicatul Președinției.

Șefa statului a menționat importanța susținerii politice a Congresului SUA, implicit a Parteneriatului Democratic din Camera Reprezentanților, pentru transformările democratice din Moldova. Președinta Maia Sandu și-a exprimat, de asemenea, recunoștința pentru sprijinul partenerilor americani în realizarea reformelor și consolidarea instituțiilor publice din Moldova, precum și pentru asistența oferită ca să facem față multiplelor crize prin care trecem.

Șefa statului i-a mulțumit congresmenului David Price pentru susținerea necondiționată oferită Republicii Moldova de-a lungul anilor și pentru toate inițiativele lansate în cadrul Grupului de prietenie cu țara noastră din Congresul SUA, al cărui lider este din 2012.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
-0,04
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:3,09 m/s
Sat
0
Sun
-2
Mon
-2
Tue
-2
Wed
-2
Arhivă Radio Chișinău