Maia Sandu: Nu am de ce să îl felicit pe Igor Dodon

  • 20 Decembrie 2016 18:22
Maia Sandu: Nu am de ce să îl felicit pe Igor Dodon

Președinta PAS, Maia Sandu, consideră că nu are niciun motiv să îl felicite pe contracandidatul său din alegerile prezidențiale, Igor Dodon.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

"Noi respectăm legea, dar nu înseamnă că Igor Dodon mă reprezintă ca cetățean. Nu poate să mă reprezinte o persoană care nu-și respectă proprii cetățenii, care a manipulat în această campanie și continuă să vină cu un discurs menit să isterizeze societatea, un mesaj homofob, xenofob. O asemenea persoană evident că nu mă reprezintă pe mine și bănuiesc pe foarte mulți dintre cei care m-au votat", a menționat invitata.

Politiciana susține că nu se pot face paralele între R. Moldova și SUA, unde contracandidații se felicită după alegeri, pentru că în țara noastră nu funcționează instituțiile statului.

"Nu am de ce să îl felicit. Spre deosebire de R. Moldova, în SUA instituțiile statului nu sunt capturate și funcționează. Mi-aș dori să avem o democrație solidă ca în SUA, chiar dacă și acolo se discută despre această eră a manipulării și a informațiilor care nu sunt susținute de probe", a explicat Maia Sandu.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău