Maia Sandu își consolidează partidul: Veți vedea fețe noi foarte curând în PAS

  • 12 Decembrie 2019 08:33
Maia Sandu își consolidează partidul: Veți vedea fețe noi foarte curând în PAS

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, fosta prim-ministră Maia Sandu, anunță consolidarea formațiunii, pe care o conduce, atât la nivel central, cât și la nivel local. Politiciana a anunțat că în curând vor fi anunțate modificări în echipa managerială a PAS și că vor apărea „fețe noi” în cadrul partidului, transmite IPN.

„Veți vedea fețe noi foarte curând în PAS. Cu asta ne ocupăm acum – consolidăm echipa la nivel central și în curând o să anunțăm persoane noi. Cu asta ne ocupăm acum – lucrăm cu primarii ca să-i ajutăm să construim organizații puternice peste tot acolo unde se poate și să ne pregătim de luptă. Eu vreau ca oamenii să înțeleagă că eu sunt optimistă, că echipa pe care o conduc este optimistă și să aibă încredere că o să îmbunătățim lucrurile, că o să scăpăm de Dodon”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la postul Jurnal TV.

Răspunzând sugestiilor lansate atât de fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu, politiciana a menționat că PAS nu este pregătit acum pentru o fuziune cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, condus de Andrei Năstase,. „Este un proces foarte complicat și puteți să analizați Partidul Național Liberal care a trecut prin fuziune. Trebuie să ai suficient timp pentru că urmările, diferențele se repară într-un timp îndelungat”, a declarat președinta PAS.

Totodată, Maia Sandu spune că este îndemnată de organizația teritorială din Hâncești să candideze la alegerile parlamentare care vor avea loc în această circumscripție. „Colegii de la Hâncești mi-au spus că ar fi foarte bucuroși, dacă aș candida pe această circumscripție. Trebuie să luăm o decizie la nivel central”, a notat politiciana.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău