Maia Sandu a transmis un mesaj în care exprimă condoleanțe familiilor victimelor incendiului de la Institutul "Matei Balș" din București

  • 29 Ianuarie 2021 12:48
Maia Sandu a transmis un mesaj în care exprimă condoleanțe familiilor victimelor incendiului de la Institutul

Președintele Maia Sandu a transmis un mesaj în care exprimă condoleanțe familiilor victimelor incendiului care a avut loc vineri dimineața la Institutul "Matei Balș" din București, România.

"În această dimineață, am aflat cu tristețe despre evenimentul tragic care s-a produs la Institutul 'Matei Balș' din București. În aceste clipe pline de durere pentru România, îmi exprim condoleanțele pentru familiile îndurerate ale victimelor incendiului. Gândurile noastre sunt acum alături de toți pacienții și rudele acestora. Ne exprimăm solidaritatea față de întreaga societate românească, față de medicii și salvatorii care depun toate eforturile pentru a salva cât mai multe vieți", a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața într-un pavilion al Institutului "Matei Balș" din București, România. Cinci persoane au decedat - patru fiind găsite carbonizate, iar o alta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Zeci de pacienți de la Institutul "Matei Balș" au fost transferați la alte unități medicale din București. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău