Maia Sandu a participat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

  • 19 Septembrie 2022 16:40
Maia Sandu a participat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Președinta Maia Sandu a participat astăzi, 19 septembrie, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, alături de aproape 100 de președinți și șefi de guvern din întreaga lume.

„Am participat, astăzi, la funeraliile de stat ale Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, aducându-i regretatei suverane britanice un omagiu în numele tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Regina Elisabeta a II-a a condus Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Comunitatea Națiunilor timp de șapte decenii, cu demnitate și un simț profund al datoriei. Au fost ani de progres tehnologic și transformări sociale profunde, ani care - inclusiv datorită Marii Britanii - au adus mai multă libertate, bunăstare și pace țărilor lumii.

Viața Reginei Elisabeta a II-a ne oferă un exemplu ilustrativ de devotament și slujire poporului - slujire profund apreciată și respectată. Prin exemplul său, suverana inspiră, astăzi, oameni de stat, funcționari și demnitari din întreaga lume”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
25
Mon
22
Tue
19
Wed
22
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău