Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă la un nou protest

  • 03 Decembrie 2020 19:12
Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă la un nou protest

Președintele ales, Maia Sandu, i-a îndemnat pe cetățeni să iasă duminică, 6 decembrie, la protest, în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a cere demisia Parlamentului și a Guvernului și pentru a manifesta față de fărădelegile care au loc.

De asemenea, Maia Sandu a spus, într-un briefing, că mâine la Curtea Constituțională vor fi depuse sesizări pentru a abroga legile care au fost votate joi în Parlament de către deputații Partidului Socialiștilor și cei de la Partidul Șor.

„Ceea ce s-a întâmplat azi e o dovadă că în Parlament s-a cuibărit un cuib de infractori. Când Parlamentul se întoarce împotriva oamenilor, acest Parlament trebuie dat jos. Alianța dintre PSRM și Partidul Șor a votat în decurs de doar câteva minute, în două lecturi, la repezeală proiecte care conțin scheme peste scheme. Au votat ca niște mitraliere la comandă, lege după lege, pentru a-și continua hoția, în pofida votului cetățenilor. Acest Parlament trebuie să plece, acest guvern trebuie să plece”, a declarat Maia Sandu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău