Mai multe terenuri din intravilanul municipiului Chișinău, scoase la licitație

  • 25 Ianuarie 17:53
Mai multe terenuri din intravilanul municipiului Chișinău, scoase la licitație

Prima licitație funciară cu strigare din 2023 privind vânzarea-cumpărarea și obținerea dreptului de încheierea contractului de locațiune a 14 terenuri din intravilanul municipiului Chișinău a fost anunțată de administrația capitalei.

La concurs sunt expuse 14 terenuri cu diverse destinații: ansamblu rezidențial zona C2-R6, construcție locativă, zona R3, construcție locativ-individuală, zona R2, obiect compatibil cu zona C6 / zona C7, precum și spații pentru deținătorii de terenuri adiacente, scrie Bizlaw.md.

Loturile prevăzute pentru licitație au suprafețe cuprinse între 0,0324 ha și 6 ha, iar prețul inițial variază de la 700.000 lei până la 35.000.000 lei.

De asemenea, la concurs sunt expuse 7 loturi pentru darea în locațiune. Destinația terenurilor respective este pentru parcări auto și pentru amenajări provizorii.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului - Agenția ”Capitalimobil” SRL, str. Armenească, 43, următoarele acte:

  • cererea în forma stabilită;
  • extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);
  • procura (în cazul participării prin reprezentant);
  • copia actului de identitate;
  • documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

Licitația va avea loc în data de 10 februarie 2023, ora 10:00, în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
2,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:6,17 m/s
Sat
0
Sun
-2
Mon
-2
Tue
-3
Wed
-3
Arhivă Radio Chișinău