Mai multe puncte de frontieră închise

  • 29 Decembrie 2014 13:35
Mai multe puncte de frontieră închise

Trei puncte de trece a frontierei de stat din Republica Moldova și-au sistat temporar activitatea din cauza ninsorilor abundente din ultimele ore.

După cum a declarat pentru Radio Chișinău șefa serviciului de presă al Poliției de frontieră, Daniela Mânzatu, este vorba de  punctele de control Cahul-Oancea și Giurgiulești-Galați de la frontiera cu România și Săiți-Lesnoe de la granița cu Ucraina. 

Potrivit Danielei Mânzatu, autoritățile române au sistat temporar activitatea pe partea lor din cauza condițiilor climaterice, iar câteva zeci de șoferi sunt nevoiți să aștepte în vamă până la redresarea situației.

De asemenea șoferii mașinilor de mare tonaj, masa cărora depășește 3,5 tone sunt rugați să evite punctul de trecere Leușeni-Albița, din cauza că o porțiune din traseul Albița-Crasna rămâne blocată din noaptea trecută.

Daniela Mânzatu a mai adăugat că circulația prin cele trei puncte de trecere a frontierei va rămâne blocată până când nu vor fi curățate toate drumurile de acces și a îndemnat șoferii să se orienteze spre vămile din centrul și nordul țării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău