Mai multe curți din Capitală vor fi modernizate

  • 17 Iunie 2019 11:43
Mai multe curți din Capitală vor fi modernizate

Mai multe curți din capitală vor fi modernizate în următoarele luni. Primele intervenții vor fi efectuate începând cu ziua de astăzi în sectoarele Botanica și Buiucani, iar de săptămâna viitoare muncitorii vor activa și în sectoarele Râșcani și Ciocana, transmite MOLDPRES.

Printre lucrările care urmează a fi efectuate se numără asfaltarea căilor de acces către curțile de bloc, reparația trotuarelor și instalarea bordurilor. 

Directorul Regiei „Exdrupo”, Marcel Zastânceanu, a declarat astăzi la ședința săptămânală a serviciilor primăriei că în fiecare sector urmează a fi efectuate lucrări de reparație pe o suprafață totală de circa 10 mii de metri. Pentru asta vor fi alocate câte patru milioane de lei per sector /circa 200 mii de euro/.

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a afirmat că numărul exact al curților în care vor interveni responsabilii nu a fost deocamdată stabilit, însă estimativ lucrările ar urma să se desfășoare în circa 60 de curți. Codreanu a mai solicitat preturilor să dea dovadă de responsabilitate în monitorizarea executării lucrărilor.

Muncitorii vor interveni în curțile de bloc în următoarele trei luni.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău