Mai multe crame din R.Moldova participă la ediția din acest an a „The International Wine Festival of Romania”

  • 19 Septembrie 2021 16:17
Mai multe crame din R.Moldova participă la ediția din acest an a „The International Wine Festival of Romania”

Mai multe crame moldovenești, din portofoliul Wine of Moldova, participă la ediția din acest an a „The International Wine Festival of Romania”. În cadrul RO-Wine, sunt prezente, cu o selecție riguroasă de vinuri premium, 26 de vinării, produsele cărora pot fi degustate în lounge-ul dedicat vinurilor din Republica Moldova.

„Apreciez interesul și entuziasmul producătorilor de a participa la această ediție aniversară. Totodată îmi exprim bucuria de a fi gazda tuturor vizitatorilor, fie că sunt din domeniul HoReCa sau prieteni, pasionați de vinuri bune, cât și plăcerea de a socializa la un pahar de vin!“, a declarat în debutul evenimentului, co-organizator RO-Wine, Liviu Popescu.

„O premieră pentru industria vinicola din Republica Moldova, 26 de crame Moldovenești prezintă mândria noastră, vinul, demonstrând că Moldova este cel mai potrivit loc pentru a cultiva cei mai buni struguri și a produce excelență. Primul eveniment în ultimii 2 ani, organizat de Wine of Moldova, peste hotarele țării. Mândră de producătorii noștri #wineofmoldova. Mândra de ONVV și mulțumesc organizatorilor RoWine pentru organizarea minunată”, a menționat șefa Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV), Cristina Frolov, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

La cinci ani de la prima ediție, RO-Wine a reunit în acest an 92 de producători, 7 importatori și standul unuia dintre cei mai mari jucători de pe piața vinului online. Sunt prezentate peste 500 de etichete dintr-un total de 12 țări, cărora li se vor adăuga delicatesele autohtone sau internaționale din zona gourmet.
RO-Wine este unicul festival dedicat vinurilor premium și superpremium din România.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău