Mai multe branduri internaționale ar putea fi produse și comercializate în Republica Moldova

  • 05 Noiembrie 2018 15:21
Mai multe branduri internaționale ar putea fi produse și comercializate în Republica Moldova

Branduri precum Zara, Bershka, Massimo Dutti ale companiei spaniole ”Inditex” ar putea fi produse și comercializate în Republica Moldova. Declarația a fost făcută de directorul pentru extindere al Companiei ”Inditex”, Alberto Varga Garcia, în cadrul unei discuții telefonice cu ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Spaniei, Violeta Agrici, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, compania spaniolă ”Inditex”, care se specializează în fabricarea și distribuirea produselor textile de diferite brand-uri cunoscute precum: Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Uterque, Lefties și Stradivarius, admite posibilitatea extinderii comerciale și de producere în Republica Moldova.

În cadrul discuției cu diplomatul de la Chișinău, directorul pentru extindere al Companiei ”Inditex”, Alberto Varga, a menționat că pentru moment Republica Moldova se află în vizorul companiei, examinându-se posibilitatea extinderii comerciale sub mai multe aspecte. A fost discutată și intenția ”Inditex” de a fabrica articole textile în centre de producție contractate în R. Moldova.

Compania ”Inditex” dispune în prezent peste 5000 de fabrici în Maroc, Turcia, Bangladesh, țările din Asia de sud-est și China. 

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău