MAI a lansat o operațiune națională de prevenire a infracțiunilor

  • 21 Octombrie 2021 10:52
MAI a lansat o operațiune națională de prevenire a infracțiunilor

Ministerul Afacerilor Interne a lansat astăzi operațiunea națională de prevenire a infracțiunilor, cu sloganul „Toamnă sigură!”, comunică MOLDPRES.

Potrivit MAI, scopul acțiunii este îmbunătățirea timpului de reacție pe mai multe segmente privind prevenirea și descurajarea încălcărilor și infracțiunilor, scrie sursa citată.

În campanie vor fi implicate trei subdiviziuni ale ministerului: angajații Inspectoratului General al Poliției, ai Inspectoratului General de Carabinieri și ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Aceștia vor forma echipe mixte și vor munci împreună pentru siguranța oamenilor.

Polițiștii, carabinierii și polițiștii de frontieră vor efectua patrulări în traficul rutier, vor monitoriza respectarea măsurilor de protecție împotriva Covid-19 și vor asigura ordinea și securitatea publică pentru a preveni infracționalitatea, inclusiv cea transfrontalieră.

De asemenea, echipele mixte vor efectua patrulări cu diferite autoturisme ale subdiviziunilor MAI, indiferent de tipul acțiunii în care vor fi implicate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău