MAEIE a reacționat la informațiile precum că R. Moldova ar urma să primească migranții de la granița dintre Belarus și Polonia

  • 21 Noiembrie 2021 17:30
MAEIE a reacționat la informațiile precum că R. Moldova ar urma să primească migranții de la granița dintre Belarus și Polonia

Ministerul Afacerlor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a reacționat la informațiile privind faptul că R. Moldova ar urma să primească migranții de la granița dintre Belarus și Polonia.

„Am remarcat că pe rețelele sociale și unele portaluri de știri circulă informația falsă și speculații care acreditează ideea “unor discuții” ale autorităților de la Chișinău cu unii parteneri europeni pe problematica admiterii de migranți. Este un fals. Asemenea discuții nu au avut loc. Iar diseminarea și specularea deliberată a unor astfel de informații false și înșelătoare se numește dezinformare. Să avem grijă de sursele de informare pe care le consultă”, a precizat purtătorului de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă.

Menționăm că ex-ministrul de Externe al Lituaniei, Petras Vaitiekunas, a declarat că R.Moldova sau Ucraina ar putea să primească migranții care se află la granița dintre Belarus și Polonia, scrie ria.ru.

O astfel de informație a fost preluată de canalul de Telegram INDEX.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău