MAEIE a găzduit reuniunea Comitetului director pentru monitorizarea implementării Planului de acțiuni al Consiliului Europei pentru Republica Moldova

  • 23 Noiembrie 2022 12:50
MAEIE a găzduit reuniunea Comitetului director pentru monitorizarea implementării Planului de acțiuni al Consiliului Europei pentru Republica Moldova

În incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, s-a desfășurat reuniunea Comitetului director pentru monitorizarea implementării Planului de acțiuni al Consiliului Europei pentru Republica Moldova privind perioada 2021-2024. Evenimentul a fost moderat de către directorul pentru programe și coordonare al Consiliului Europei, Claus Neukirch și directorul pentru cooperare multilaterală din cadrul MAEIE, Victor Lăpușneanu, cu implicarea activă a reprezentanților a 29 instituții.

La ședință a avut loc un schimb de opinii asupra rezultatelor realizării Planului de acțiuni, progresele înregistrate, dificultățile întâmpinate, de rând cu prioritățile de viitor. Instituțiile beneficiare din Republica Moldova au făcut prezentări tematice, pe domeniile de competență, fiind relevată importanța proiectelor de asistență oferite de organizație în general și impactul direct al acestora asupra proceselor de reformă în particular, se arată în comunicat.

La finalul reuniunii, reprezentanții Consiliului Europei și MAEIE au trecut în revistă acțiunile prioritate pentru anii 2023-2024 în vederea implementării Planului de acțiuni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:69 %
Vint:5,14 m/s
Sun
-2
Mon
-2
Tue
-2
Wed
-2
Thu
-2
Arhivă Radio Chișinău