MAE îndeamnă cetățenii să evite călătoriile în Israel

  • 15 Aprilie 09:25
MAE îndeamnă cetățenii să evite călătoriile în Israel

În legătură cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe emite atenționare de călătorie, având în vedere situația de securitate instabilă din Israel. Cetățenilor Republicii Moldova li se recomandă să evite călătoriile neesențiale în această țară. Securitatea și stabilitatea în zonă pot fi afectate pe un termen nedeterminat, transmite un comunicat al MAE.

Ministerul recomandă conaționalilor să urmărească cu atenție știrile și informațiile oficiale furnizate de autorități, inclusiv MAE și reprezentanța diplomatică din Tel Aviv. Aceste surse pot oferi actualizări referitoare la situația din zonă și eventualele măsuri de siguranță adiționale.

Ministerul încurajează cetățenii să fie responsabili, precauți, să pună prioritate siguranța personală, să respecte instrucțiunile și regulile impuse de autorități și să evite expunerea în mod voluntar la riscuri nejustificate și recomandă să fie menținut contactul cu ambasada din Israel.

Pentru informații suplimentare și asistență consulară, vă puteți adresa inclusiv la Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau la numărul  +373 22 23 20 02.

De asemenea, vă îndemnăm să contactați și Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel:
Locația - Leonardo Da Vinci 21, Tel Aviv, Israel
+972 3-523-2000
[email protected]
israel.mfa.gov.md

Suplimentar, puteți expedia un mesaj: prin email la [email protected] sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel și pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe.

Aceste recomandări de călătorie sunt valabile până la noi informații ulterioare și pot suferi modificări pe măsură ce situația evoluează.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău