Luptătorii din R.Moldova au cucerit două medalii de bronz la europenele de la Roma

  • 03 Iulie 11:10
Luptătorii din R.Moldova au cucerit două medalii de bronz la europenele de la Roma

Luptătorii din Rep. Moldova au mai cucerit două medalii de bronz la campionatele europene Under 20 de la Roma și și-au asigurat încă două medalii prin prezența în finală la concursul din Italia, transmite Radio Chișinău.

Luptătorii de stil liber Constantin Chirilov (65 kg) și Pavel Andrușca (70 kg) au repurtat victorii sâmbătă, 2 iulie, în luptele finale cu adversarii lor și s-au ales cu medalii de bronz. Constantin Chirilov a dispus de a armeanul Tigran Ghazaryan, iar Pavel Andrușca a repurtat victorie în confruntarea cu ungurul Marcell Nagy. Alți doi luptători din RM, Dmitri Carastoianov (57 kg) și Marius Uja (97 kg) au fost aproape de a urca pe podium, dar au cedat în luptele pentru medaliile de bronz.

Duminică seara, luptătorii moldoveni își vor disputa două finale și vor concura pentru a obține titlul de campion, ei asigurându-și deja medaliile de argint. Este vorba de Gheorghe Cara (74 kg) și de Ion Demian (92 kg). Primul se va confrunta cu azerul Dzhabrail Gadzhiev, iar cel de-al doilea – cu georgianul Andro Margishvili. Luptătoarele la Campionatele europene Under 20 de la Roma.

Amintim că anterior la stilul greco-roman, Alexandrin Guțu (77 kg) a cucerit medalia de aur, iar Ilia Cernovol (82 kg) s-a ales cu distincția de bronz. În concursul feminin Mihaela Samoil (53 kg) și Luciana Beda (68 kg) au cucerit medaliile de argint. La competiția de la Roma, Rep. Moldova este reprezentată de 21 de luptători.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:4,12 m/s
Wed
22
Thu
22
Fri
24
Sat
26
Sun
27
Arhivă Radio Chișinău