Lucrările de reabilitare la Stația de epurare din Chișinău sunt monitorizate on-line

  • 27 Martie 2020 11:26
Lucrările de reabilitare la Stația de epurare din Chișinău sunt monitorizate on-line

Primăria municipiului Chișinău informează că desfășurarea lucrărilor de la Stația de epurare a apelor uzate este urmărită on-line, prin camerele de luat vedere instalate pe teritoriul întreprinderii, transmite MOLDPRES.

Potrivit lui Ion Ceban, în această perioadă este definitivat un nou grafic al lucrărilor de construcție, care va fi agreat de toate părțile semnatare a contractului. Acest lucru este efectuat pentru a duce la bun sfârșit construcția și instalarea noilor utilaje și pentru a asigura că lucrările vor fi efectuate de către contractor în termenii stabiliți.

„Din imaginele preluate de pe camerele de luat vedere instalate pe teritoriul Stației de epurare sunt urmărite desfășurarea lucrărilor. Astfel, săptămânal vom plasa public aceste imagini pe pagina primăriei”, a anunțat Ion Ceban.

Lucrările de reabilitare a Stației de epurare a apelor uzate a început în ianuarie 2017, iar potrivit contractului finalizarea lucrărilor va avea loc în anul 2021.

Contractul prevede reabilitarea structurilor existente pe linia apei - decantoare primare, bazine de aerare cu nămol activ, decantoare secundare - construcția unei noi stații de pompare a apelor uzate și a deznisipătoarelor, precum și a liniei noi de tratare a nămolului - îngroșătoare, metantancuri și centrifugi.

Sursa:MOLDPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău