Locuri de muncă scoase la concurs de Biroul pentru Integrare Europeană

  • 17 Aprilie 17:03
Locuri de muncă scoase la concurs de Biroul pentru Integrare Europeană

Biroul pentru Integrare Europeană lansează concurs de angajare a circa 16 funcționari publici în cadrul Direcției coordonarea procesului de aderare, Direcției afaceri externe, Direcției comunicare și instruiri și serviciului traduceri, transmite Radio Chișinău.

Persoanele interesate pot depune dosarele până pe 27 aprilie iar cerințele și condițiile de participare pot fi consultate pe platforma cariere.gov.md sau pe pagina Biroului pentru Integrare Europeană, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, după ședința cabinetului de miniștri de astăzi.

Totodată autoritățile au lansat și un program de stagii plătite pentru tineri absolvenți de liceu și studenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani. Stagiile se desfășoară în  secretariatul Parlamentului, aparatul președintelui, Cancelaria de stat și ministere dar și autoritățile centrale din subordinea Guvernului.

Stagiarii vor beneficia de o bursa neimpozabilă de trei mii de lei  pe o perioadă de 480 de ore planificate pe flexibil pentru o perioadă de șase luni. Mai multe informații pe platforma guvernamentală: stagii.gov.md

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:7,2 m/s
Wed
15
Thu
17
Fri
17
Sat
18
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău