Locuitorii din raioanele Anenii Noi, Criuleni și Strășeni vor beneficia de consultații profilactice gratuite

  • 19 Februarie 11:36
Locuitorii din raioanele Anenii Noi, Criuleni și Strășeni vor beneficia de consultații profilactice gratuite

Consultații profilactice gratuite vor fi oferite în mai multe localități ale raioanelor Anenii Noi, Criuleni și Strășeni, anunță CNAM.

Echipele mobile de medici specialiști continuă să ofere populației consultații profilactice gratuite acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Astfel, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe instituții medicale din raionul Anenii Noi, și anume:- în perioada 19–20 februarie – în Oficiul de Sănătate Chetrosu din Centrul de Sănătate Țânțăreni; în zilele de 21 și 22 februarie – în Oficiul Medicilor de Familie Chirca din Centrul de Sănătate Mereni; pe 23 februarie – în Oficiul Medicilor de Familie Calfa din Centrul de Sănătate Roșcani.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Criuleni și Strășeni: în intervalul 19–22 februarie – în Onițcani, Criuleni; pe 23 februarie – în Slobozia-Dușca, Criuleni; în perioada 19–21 februarie – în Recea, Strășeni; în zilele de 22 și 23 februarie – în Gălești, Strășeni.

Săptămâna trecută, în jur de 380 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău