LIVE VIDEO | Premierul Maia Sandu a anunțat, după ședința Guvernului, anularea manifestației de duminică (UPDATE)

  • 15 Iunie 2019 11:17
LIVE VIDEO | Premierul Maia Sandu a anunțat, după ședința Guvernului, anularea manifestației de duminică (UPDATE)

UPDATE 11.07: Premierul Maia Sandu a anunțat după ședința Guvernului anularea manifestației de mâine, numită Marșul Poporului, făcând apel la calm și la un răgaz.

”Să ne bucurăm în liniște”, a îndemnat Maia Sandu.

Prim-ministrul a mai spus că a luat această decizie pentru a le da un răgaz polițiștilor, care sunt obosiți după evenimentele din ultimele zile.

Maia Sandu și ministrul de Interne, Andrei Năstase, vor merge astăzi la Inspectoratul General de Poliție.

„Capii acestui clan mafiot care a uzurpat putere și care au terorizat cetățenii R. Moldova timp de ani de zile au plecat din țară. Noi vrem să vă asigurăm că în momentul în care justiția va fi liberă, și pentru asta vom lucra în următoarele săptămâni și luni, în acel moment, toți cei care se fac responsabili, inclusiv Plahotniuc, vor fi readuși în țară și vor răspunde pentru toate abuzurile pe care le-au comis”, a mai declarat Maia Sandu.

UPDATE 10.07: Premierul Maia Sandu și membrii Guvernului au intrat în clădirea Executivului pentru desfășurarea ședinței. Ei au anunțat declarații de presă pentru ora 11:00.

09.41: Astăzi, de la ora 10:00, urmează să aibă loc prima ședință a Guvernului Maia Sandu în sediul Executivului, după ce ieri Partidul Democrat și-a retras miniștrii de la guvernare și susținători din fața celor mai importante instituții ale statului.

Deocamdată, nu se știe exact ce urmează să se discute la ședința Cabinetului Sandu, deoarece agenda nu a fost publicată pe pagina oficială a Guvernului, unde în calitatea de prim-ministru figurează în continuare Pavel Filip și la conducerea ministerelor figurează vechii miniștri ai PD.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău