Linie telefonică pentru persoanele care au neclarități în aplicarea Legii salarizării

  • 07 Decembrie 2018 11:38
Linie telefonică pentru persoanele care au neclarități în aplicarea Legii salarizării

Specialiștii din autoritățile și instituțiile bugetare care au neclarități și întrebări privind punerea în aplicare a Legii cu privire la sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, pot suna la numărul de telefon 0 8000 15 25 al Centrului de Apel al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe.

Apelurile sunt gratuite și pot fi efectuate de la orice telefon fix sau mobil, de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe, Centrul de Apel înregistrează solicitările apelanților și le remite specialiștilor din subdiviziunea corespunzătoare a Ministerului Finanțelor, care ulterior vor răspunde la întrebările persoanelor interesate și le vor da explicații privind noua modalitate de calcul a salariilor în sectorul bugetar.

Prin Legea cu privire la sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, în vigoare din 1 decembrie 2018, a fost instituită o grilă unică de salarizare pentru toate autoritățile și instituțiile bugetare. Pe parcursul lunii decembrie, contabilii din aceste unități vor beneficia de suport metodologic din partea grupului de formatori, instituit de Ministerul Finanțelor, la calcularea salariilor conform prevederilor noii Legi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău