Lilian Carp: Dodon va ajunge exact ca Plahotniuc

  • 14 Ianuarie 2020 15:03
Lilian Carp: Dodon va ajunge exact ca Plahotniuc

Decizia Departamentului de Stat al SUA este o avertizare pentru ceilalți politicieni care vor merge pe urmele lui Vlad Plahotniuc, a declarat într-o conferință de presă deputatul blocului ACUM, Lilian Carp.

Lilian Carp susține că Igor Dodon acționează exact ca fostul lider democrat, încearcă să controleze instituțiile statului și de drept și să subordoneze presa.

„Este salutabil că după o durată de trei ani de zile, în care Republica Moldova a trecut prin teroare, când instituțiile statului au fost controlate de o singură persoană care credea că e intangibilă și va fi veșnic în funcție, orice fărădelege este pedepsită mai devreme sau mai târziu. Cel de peste drum (n.r. de la Președinție) să-și dea seama, va ajunge în aceeași situație dacă nu va înțelege acest lucru”, le-a spus Lilian Carp jurnaliștilor.

Departamentul de Stat al SUA le-a retras vizele lui Vlad Plahotniuc și familiei lui, din motiv că fostul oficial de la Chișinău ar fi implicat în scheme de corupție și ar fi sfidat statul de drept.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,74
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Mon
15
Tue
12
Wed
13
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău