Liderul mondial în domeniul tichetelor de masă și-a lansat activitățile în R.Moldova

  • 26 Aprilie 2018 10:31
Liderul mondial în domeniul tichetelor de masă și-a lansat activitățile în R.Moldova

Liderul mondial în domeniul tichetelor de masă, compania franceză Edenred, și-a lansat activitățile în Republica Moldova.

Republica Moldova este a 45-a țară în activează grupul Edenred. „Sunt convins că tichetul de masă va contribui la atractivitatea economiei, permițând creșterea productivității salariaților și încurajând o alimentație sănătoasă, așa cum se întâmplă deja în țări ca România, Republica Cehă și Slovacia”, a declarat directorul operațional Edenred pentru Europa de Nord și Centrală, Franța și Belgia, Arnaud Erulin, în cadrul ceremoniei de lansare.

 La rândul său, președinta Comisiei parlamentare pentru Protecție Socială, Sănătate și Familie, Valentina Buliga, a subliniat că „tichetul de masă este un instrument social și de sănătate care face parte din pachetul social destinat populației”. Ea a îndemnat întreprinderile moldovenești să beneficieze de ”această inovație”.

Edenred a emis și a livrat deja primele tichete de masă pentru angajații companiilor din Republica Moldova. Tichetele de masă vor putea fi utilizate pentru achitarea mesei de prânz sau pentru achiziționarea de produse alimentare.

Legea tichetelor de masă a fost promulgată în Republica Moldova în luna octombrie 2017, fiind urmată la scurt timp de publicarea normelor de aplicare. Unul dintre autorii acestei legi este președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:44 %
Vint:4,12 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău