Licitație publică privind achiziționarea de autobuze pentru Parcul Urban al Capitalei

  • 15 August 2017 17:16
Licitație publică privind achiziționarea de autobuze pentru Parcul Urban al Capitalei

Primăria municipiului Chișinău informează despre desfășurarea, până pe 25 august, a unei licitației publice privind achiziționarea de autobuze noi pentru Parcul Urban de Autobuze. Operatorii economici de profil, naționali și internaționali, sunt invitați să-și depună ofertele, la concurs, pe str. Sarmizegetusa, 51, cab. 302.

Potrivit unei note informative a autorităților municipale, citate de IPN, 20 de milioane lei sunt prevăzute în bugetul municipal pentru anul 2017 în scopul achiziționării de autobuze noi. Directorul Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea, a declarat pentru agenție că, ținându-se cont de banii alocați, ar putea fi cumpărate până la 10 autobuze.

„Aceste procurări pornesc de la necesitățile orașului Chișinău. De zece ani nu a fost procurat niciun autobuz pentru locuitorii capitalei. Este necesar să fie reînnoit de urgență parcul cu unități de transport. Practic toate autobuzele au termenul de exploatare depășit. Am avea nevoie, per general, cel puțin, de încă 100 de autobuze pentru reînnoirea parcului și satisfacerea necesităților locuitorilor capitalei”, a declarat Iacob Capcelea.

Ultima dată au fost puse în circulație pe străzile Chișinăului 14 unități de transport noi în anul 2008.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:5,14 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău