Liberalii denunță fraudarea alegerilor înainte de ziua scrutinului, inclusiv prin implicarea Rusiei prin intermediul lui Dodon

  • 24 Februarie 2019 21:26
Liberalii denunță fraudarea alegerilor înainte de ziua scrutinului, inclusiv prin implicarea Rusiei prin intermediul lui Dodon

Partidul Liberal consideră că alegerile au fost fraudate de regimul Plahotniuc-Dodon-Șor, inclusiv înainte de scrutin, prin modificarea sistemului electoral, care a adus mulți cetățeni în imposibilitatea de a alege.

Liderul liberalilor Dorin Chirtoacă a declarat într-o conferință de presă că ”în timpul campaniei electorale PL a cerut excluderea PSRM, PDM și a Partidului Șor,  însă Comisia Electorală Centrală și-a demonstrat complicitatea cu regimul”.

Dorin Chirtoacă s-a referit și la încălcările din ziua scrutinului. El a adus acuzații și liderilor Blocului ACUM, pentru faptul că ar fi încercat să-i influențeze pe alegători, precum au făcut PDM, PSRM și Partidul Șor.

El a denunțat și implicarea in alegeri a Rusiei prin intermediul președintelui Igor Dodon și a spus că acest plebiscit s-a derulat sub semnul dezgustului.

Dorin Chirtoacă a mulțumit unioniștilor pentru participarea în campanie alături de PL și a afirmat că la aceste alegeri a fost pusă temelia Unirii cu România. ”Prima piatră vine cu acest vot dat deschis în favoarea Unirii”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău