Liber la afacerile cu teze (Adevărul)

  • 18 Aprilie 2013 11:28
Liber la afacerile cu teze (Adevărul)

Liber la afacerile cu teze, titrează Adevărul. Teza.md, teze.md, megateze.md, proiectemoldova.com, diplom.md, teze-de-licenta.blogspot.com sunt doar câteva portaluri care oferă lucrari contra cost.

O lucrarea de licență la Drept pe tema combaterii corupției ar costa 180 de euro, una la biologie mai mult – până la 250 de euro. Prețul variază de la o specialitate la alta.  Chiar dacă businessul este ilegal, responabilii de la Ministerul Afacerilor Interne  nu pot interveni deoarece nimeni nu a depus plăngeri, scrie Adevarul.

Carpatair, una dintre cele mai importante companii aviatice din România, a avut, în ultimii ani, numeroase incidente ferite de ochii călătorilor și ai mass-media, releva Adevarul. Potrivit publicatiei, numai la sediul de bază, pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia“ din Timișoara, s-au înregistrat cele mai multe incidente, 79 în ultimii cinci ani.

Averea Aroma riscă să se evaporeze, titrează Adevarul. La 115 ani de la fondare, societatea Aroma din Chișinău, unul dintre cei mai celebri producători de divin din Republica Moldova, a intrat oficial în procedură de insolvabilitate. Decizia a fost adoptată la 1 aprilie de Curtea de Apel, după ce unul dintre creditori, Victoriabank, a depus o cerere în acest sens. Instanța a desemnat în calitate de administrator al procedurii de insolvabilitate întreprinderea individuală „Timotin Veaceslav“, iar conducerea companiei a fost înlăturată. Decizia mai prevede punerea sub sechestru a bunurilor combinatului și suspendarea urmării silite a acestora.

Surzi la problemele elevilor hipoacuzici, titreaza Timpul. Ziarul aminteste de anuntul de acum citeva zile, potrivit caruia ,Școala republicană pentru surzi și hipoacuzici din Chișinău va fi lichidată. Deși o hotărâre în acest sens a fost aprobată de guvern la 10 aprilie, iar Ministerul Educației precizează că a luat decizia respectivă, deoarece de la începutul anului școlar nu a fost înmatriculat niciun elev, de cealaltă parte reprezentanții Asociației Surzilor se plâng că aceasta este singura școală unde copiii cu deficiențe auditive pot să-și continue studiile de bacalaureat. Anul trecut, 22 de elevi au absolvit Școala republicană cu și fără frecvență pentru surzi și hipoacuzici.

La rubrica “Romanțe politice moldovenești´, Timpul scrie ca Mihai Ghimpu l-a numit pe Valeriu Munteanu președintele grupului parlamentar al PL. Acesta îl va succeda în această funcție pe Ion Hadârcă, exclus recent din partid alaturi de alti 6 deputati.În același timp, Ana Guțu, una dintre liderii așa-zisului Consiliu de reformare a PL, a declarat că ea și ceilalți membri ai acestui consiliu, refuză să părăsească partidul și grupul parlamentar. Timpul se intreabacine este totusi  acum liderul fracțiunii PL în parlament?

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
12
Tue
14
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău