Leo Messi și-ar fi decis viitorul: Ce l-a făcut să se hotărască

  • 24 Ianuarie 2023 15:40
Leo Messi și-ar fi decis viitorul: Ce l-a făcut să se hotărască

Leo Messi a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG, iar campioana Franței i-a făcut o propunere „messianică” pentru a-l convinge să continue pe Parc des Princes, relatează digisport.ro.

Spaniolii de la Marca au scris în urmă cu câteva zile că părțile au ajuns la un acord privind prelungirea înțelegerii, iar Messi va avea un contract „de pe altă planetă”, superior celui actual, care, din punct de vedere financiar, era oricum impresionant: 30 de milioane de euro pe sezon.

Însă jurnalistul Gerard Romero „a aruncat bomba”. Acesta a dezvăluit că Leo Messi nici nu se gândește să-și reînnoiască acordul cu PSG, chiar dacă la un moment dat a fost tentat să facă acest lucru.

Argentinianul ar fi luat decizia după ce a câștigat titlul mondial cu naționala Argentinei și se pare că n-ar fi fost tratat așa cum se aștepta la revenirea la Paris.

În acest context, o mutare a lui Messi în Arabia Saudită nu mai pare imposibilă. Cei de la Al-Hilal i-ar fi oferit sud-americanului un salariu de 300 de milioane de euro pe an, mai mare decât cel al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, iar cei doi granzi ar putea fi din nou adversari, la fel ca în amicalul disputat de curând la Riyadh.

All Stars Riyadh, echipă formată din jucătorii celor de la Al-Hilal și Al Nassr, și PSG au făcut spectacol la Riyadh.

Campioana Franței s-a impus cu 5-4.

S-a spus atunci că acesta a fost „ultimul dans” între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, fotbaliștii care au marcat fotbalul în ultimii 20 de ani și care sunt considerați printre cei mai buni din istorie, dar rămâne de văzut dacă lucrurile stau așa.

La finalul meciului, portughezul care a marcat de două ori a fost desemnat „Omul Meciului”, în uralele spectatorilor, care îl vor vedea pe stadioanele din Arabia Saudită până în vara lui 2025.

Dintre toate imaginile cu cei doi „giganți”, una sigură va rămâne cu siguranță întipărită în memoria fanilor.

Poza de mai jos:

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
25
Mon
22
Tue
19
Wed
22
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău