Lenovo Yoga A12, o nouă tabletă accesibilă cu design 2-in-1

  • 06 Februarie 2017 14:58
Lenovo Yoga A12, o nouă tabletă accesibilă cu design 2-in-1

Echipată cu aceeași tastatură Halo întâlnită și la modelul premium Yoga Book, noua Yoga A12 este o tabletă optimizată pentru productivitate, bazată pe Android.

Lenovo Yoga A12 folosește o configurație destul de puternică, bazată pe chipsetul Intel Atom x5 (CPU quad-core), ajutat cu 2GB memorie RAM. Tableta pune la dispoziție un ecran HD cu diagonală 12.2” pe care este redată o interfață Android hibridă, optimizată pentru  folosirea mai multor aplicații simultan, scrie Go4it.ro. Pachetul software include și Google Productivity Suite, cu acces la servicii cloud și aplicații pentru mediul office.

Tableta Lenovo Yoga A12 poate fi utilizată în patru moduri distincte: laptop, tabletă, prezentare și caiet de notițe, folosind suprafața sensibilă la atingere a tastaturii Halo pentru a digitiza în timp real documentele scrise pe suport de hârtie.

Tableta adăpostită într-o carcasă cu finisaje premium, realizată din aluminiu si magneziu, poate fi obținută începând data de 8 februarie la un preț începând cu 299 dolari.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:0 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău