Leancă: Procesul de europenizare este unul ireversibil

  • 23 Octombrie 2012 10:13
Leancă: Procesul de europenizare este unul ireversibil

Procesul de europenizare și modernizare în care s-a angajat Guvernul Republicii Moldova este unul plenar și ireversibil, a declarat ministrul moldovean de Externe, Iurie Leanca, în cadrul Forumului Uniunea Europeană – Republica Moldova care are loc la Berlin.Potrivit lui Iurie Leancă, semnarea Acordului de Asociere, crearea zonei de comerț liber și liberalizarea regimului de…

Procesul de europenizare și modernizare în care s-a angajat Guvernul Republicii Moldova este unul plenar și ireversibil, a declarat ministrul moldovean de Externe, Iurie Leanca, în cadrul Forumului Uniunea Europeană – Republica Moldova care are loc la Berlin.

Potrivit lui Iurie Leancă, semnarea Acordului de Asociere, crearea zonei de comerț liber și liberalizarea regimului de vize va apropia și mai mult Republica Moldova de Uniunea Europeană.

Forumul Uniunea Europeană-Republica Moldova este organizat de către Institutul de studii estice din Polonia în parteneriat cu Forumul Moldo-German și Asociația de politică externă din Republica Moldova. La eveniment a participat și ministrul moldovean al Economiei, Valeriu Lazăr. 

.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău