Laura Bretan, REVELAȚIA de la show-ul „Românii au talent” (VIDEO)

  • 16 Mai 2016 16:26
Laura Bretan, REVELAȚIA de la show-ul „Românii au talent” (VIDEO)

Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia "O mio babbino caro".

Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera.

Laura Bretan a trait in Chicago, unde s-au facut mai multe reportaje TV despre talentul sau, a avut spectacole si a participat la competitii pe care le-a si castigat.

In 2015 s-a intors in Romania impreuna cu parintii pentru a participa la inmormantarea bunicului sau si atunci a decis sa participe la preselectiile show-ului de televiziune Romanii au talent.

Pe scena de la Romanii au talent, Laura a cantat piesa "O mio babbino caro" si a reusit inca de la primele acorduri sa-i impresioneze pe jurati si sa ridice in picioare o sala intreaga.

Si-a inceput cariera muzicala de la varsta de 4 ani, apoi si-a perfectionat talentul sub tutela profesorului de muzica din Chicago, Cristian Dumetrana, de origine romana.

Laura Bretan este cea mai tanara cantareata de la Chicago Music Awards si a fost nominalizata pentru premiul Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani. A castigat concursul Super Top Dog pentru copii sub 14 ani pentru interpretarea piesei Nessun Dorma, a lui Puccini, si concursurile Stars of Tomorrow Night si New York City's de la Apollo Theater.

Sursa: hotnews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău