La Ștefan Vodă a fost lansat un proiect pentru tineri

  • 13 Iunie 2022 14:42
La Ștefan Vodă a fost lansat un proiect pentru tineri

În perioada de 10-12 iunie, în raionul Ștefan Vodă s-a desfășurat evenimentul de lansare a Proiectului CODE NEXT Creative Youth Impact, care cheamă tinerii cu vârsta cuprinsă între 15-28 ani la un program creativ inovațional cu scopul dezvoltării abilităților antreprenoriale, transmite MOLDPRES.

„Consiliul raional Ștefan Vodă apreciază importanța dezvoltării abilităților antreprenoriale ale tinerii generații pentru viitorul țării. La fel, autoritatea publică locală are toată deschiderea pentru susținerea proiectelor inovative și creative inițiate de tineri”, a relevat la eveniment vicepreședintele raionului Ștefan Vodă, Valentina Barbei, potrivit sursei citate.

În perioada de referință, participanți  din raioanele Căușeni, Cimișlia, Leova,  Ștefan Vodă și orașul Chișinău, au avut parte de instruiri, treninguri și vizite la mai mulți agenți economici din raion.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Creative Estonia, Ministerul Afacerilor Externe din Estonia, Ministerul Educației și Cercetării din Republica Moldova, Consiliul raional Ștefan Vodă, Primăria Ștefan Vodă, Consiliul raional Căușeni, Consiliul Raional Cimișlia, Primăria Cimișlia și  „Asociația „Cimișleni de pretutindeni”, fiind desfășurat de GEN Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău