La Serviciul Vamal a fost numit un director interimar

  • 03 Decembrie 2019 10:51
La Serviciul Vamal a fost numit un director interimar

La Serviciul Vamal a fost numit un director interimar. Este vorba despre Sergiu Burduja, care a deținut funcția de consilier al ministrului finanțelor și șef al Direcției control financiar și audit din cadrul aceluiași minister. Noua conducere a Vămii a fost prezentată colectivului de către vicepremierul Serghei Pușcuța, ministru al finanțelor, transmite IPN.

În cadrul ședinței, viceprim-ministrul a formulat așteptările Guvernului de la noul conducător. „Vă rog să concentrați toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase și oneste”, a declarat Serghei Pușcuța, citat într-un comunicat de presă al Ministerului Finanțelor.

Vicepremierul a menționat importanța eficienței și corectitudinii Serviciului Vamal pentru bugetul public și l-a îndemnat pe directorul nou numit să urmărească ca Serviciul Vamal să-și mențină indicatorii și chiar să-i crească acolo unde este loc.

Sergiu Burduja a mai activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

Concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal a fost anunțat în septembrie, fiind depuse în jur de 20 de dosare. Funcția a rămas vacantă, după ce niciunul dintre candidați nu a promovat concursul.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău