La 1 februarie expiră termenul de depunere a cererii de acordare a subvenției pentru dobânzile la anumite credite

  • 25 Ianuarie 2021 18:50
La 1 februarie expiră termenul de depunere a cererii de acordare a subvenției pentru dobânzile la anumite credite

Pe data de 1 februarie 2021 expiră termenul de depunere a Cererii de acordare a subvenției pentru dobânzile la creditele bancare și/sau nebancare, contractate în perioada 1 mai 2020 – 31 decembrie 2020, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Fiscal de Stat (SFS), data depunerii cererii se consideră data înregistrării acesteia la Direcția generală de administrare fiscală de la locul de deservire sau la Direcția generală administrare contribuabili mari a Serviciului Fiscal de Stat, după caz. „Cererile prezentate după data menționată nu se examinează și subvenționarea în temeiul acestora nu se efectuează, indiferent de motivul neprezentării Cererii în termenii stabiliți”, indică SFS.

Potrivit Regulamentului privind modul de subvenționare a dobânzilor la creditele bancare și/sau nebancare, contractate în perioada 1 mai 2020 - 31 decembrie 2020, Cererea de acordare a subvenției pentru dobânzile la creditele nominalizate se depune până la sfârșitul lunii următoare celei în care programul se finalizează.

Totodată, conform Codului Civil, dacă ultima zi a termenului este o zi de duminică, de sâmbătă sau o zi care, în conformitate cu legea, la locul executării obligației este zi de odihnă, termenul expiră în următoarea zi lucrătoare.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău