Kremlinul nu a comentat informațiile referitoare la implicarea Carinei Țurcan în alimentarea cu energie electrică a Crimeii

  • 25 Iunie 2018 15:24
Kremlinul nu a comentat informațiile referitoare la implicarea Carinei Țurcan în alimentarea cu energie electrică a Crimeii

Kremlinul nu face cercetări - a remarcat secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, rugat să comenteze informațiile apărute în mass-media, potrivit cărora Carina Țurcan, membră a consiliului de administrație al "Inter RAO", este suspectată că a transmis României date referitoare la negocierile privind organizarea livrărilor de energie electrică în Crimeea și în republicile nerecunoscute din Donbas.

Peskov a arătat că în Federația Rusă acțiuni de contrainformații efectuează Serviciul Federal de Securitate și alte servicii speciale. Peskov a subliniat că președintele Vladimir Putin primește rapoarte referitoare la desfășurarea anchetei legate de Țurcan.

După cum arată Interfax, pe 20 iunie, o sursă informată la curent cu stadiul anchetei, a declarat agenției amintite că Țurcan este suspectată de spionaj în favoarea Serviciului de Informarții Externe al României, care, potrivit unor date, colaborează, la rândul său, cu CIA.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău