Kremlinul a oferit detalii despre discuțiile care vor avea loc în cadrul întrevederii Putin-Trump de la Paris

  • 29 Octombrie 2018 14:53
Kremlinul a oferit detalii despre discuțiile care vor avea loc în cadrul întrevederii Putin-Trump de la Paris

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, a vorbit luni despre obiectivul central al întâlnirii Putin-Trump de la Paris.

„Într-adevăr, întâlnirea se va desfășura în marja unui eveniment internațional desfășurat la Paris, conform acelei înțelegeri care a fost stabilită în cadrul vizitei la Moscova a lui John R. Bolton, consilier pe probleme de securitate națională al Statelor Unite. Obiectivul central este de a aduce la unison anumite chestiuni…”, a spus Peskov.
„Vor fi examinate o serie de aspecte tradiționale ale relațiilor ruso-americane, care necesită un schimb de opinii”, a adăugat Dmitri Peskov, care a oferit detalii despre pregătirile pentru întâlnirea bilaterală a președintelui rus, Vladimir Putin, cu omologul său american, Donald Trump.
„Deocamdată, nu avem detalii, pregătirile doar au debutat, așadar este prematur să vorbim despre acest subiect”, a afirmat Peskov, relatează Agenția de presă RIA NOVOSTI. Recent, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, și cu secretarul de stat al Statelor Unite, Mike Pompeo, au examinat telefonic detalii despre pregătirile pentru întrevederea celor doi lideri rus și american. Putin și Trump se vor întâlni, la Paris, pe data de 11 noiembrie. 

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău