Konstantin Bronzit cere utilizatorilor ruși de internet să înceteze piratarea filmului său

  • 19 Ianuarie 2016 16:24
Konstantin Bronzit cere utilizatorilor ruși de internet să înceteze piratarea filmului său

Regizorul rus Konstantin Bronzit a cerut utilizatorilor ruși de internet să nu mai distribuie copii neautorizate ale filmului său ''We Can't Live Without Cosmos''.

Filmul a fost recent nominalizat la Oscar la categoria ''cel mai bun scurtmetraj de animație'', scrie The Hollywood Reporter.

Bronzit a declarat recent, public, că fenomenul pirateriei online din Rusia îi distruge filmul, adăugând că difuzarea neautorizată online a unei copii a filmului i-a afectat planurile de promovare a peliculei la festivalurile de profil.

''Astăzi sunt într-o situație disperată și vă cer ajutorul'', a spus regizorul într-un mesaj pe o rețea de socializare, menționând că filmul a fost furat în timpul proiecției la un festival și încărcat pe internet, iar în cele din urmă a ajuns pe cea mai mare rețea rusă de socializare VKontakte. Bronzit a explicat că prezența în mediul online a filmului poate duce la descalificarea peliculei de a mai participa la festivalurile internaționale.

Bronzit a cerut utilizatorilor ruși de internet să oprească difuzarea ilegală a filmului. 'Fără o proiecție în cadrul festivalurilor, filmul va ajunge să nu fie cunoscut', a spus regizorul în vârstă de 50 de ani, care a precizat că a lucrat patru ani de zile la realizarea acestui film.

''We Can't Live Without Cosmos'' este cel de-al doilea film nominalizat la Oscar al regizorului Bronzit, după ''Lavatory Lovestory'' nominalizat la aceeași categorie în 2009.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:1,54 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău