Klaus Iohannis va promulga legea privind Autostrada Unirii

  • 28 Noiembrie 2018 18:08
Klaus Iohannis va promulga legea privind Autostrada Unirii

Legea privind realizarea autostrăzii Iași-Târgu Mureș va fi promulgată, vineri, de președintele României, Klaus Iohannis, în prezența susținătorilor proiectului, potrivit Digi24.ro.

Legea privind realizarea Autostrăzii Iași-Târgu Mureș va fi promulgată, vineri, de președintele Klaus Iohannis, în prezența reprezentanților celor două asociații civice ieșene care militează pentru autostradă, dar și a parlamentarilor care au inițiat proiectul.

Dan Radu, reprezentant al Asociației ”Moldova vrea Autostradă” a declarat, pentru News.ro, că președintele Klaus Iohannis va promulga, vineri după-amiază, legea privind realizarea autostrăzii Iași-Târgu Mureș, iar cu această ocazie va fi organizată o scurtă ceremonie la Cotroceni.

”Președintele Iohannis ne-a invitat să fim de față când va semna legea pentru autostrada Iași-Târgu Mureș A8. Va fi o scurtă ceremonie, la care au fost invitate asociațiile care militează pentru autostrăzi în Moldova, dar și politicieni care au inițiat și susținut legea. Este o formă de recunoaștere a activității noastre din ultimii doi ani. Nu ne oprim aici, vom monitoriza legea bugetului pe anul viitor, care ar trebui să conțină alocările bugetare pentru reactualizarea studiilor de fezabilitate pentru toate cele trei segmente ale A8”, a declarat Dan Radu.

Legea privind realizarea Auostrăzii Unirii, Iași – Târgu Mureș, a fost adoptată pe 7 noiembrie de plenul Camerei Deputaților de la București.

Sursa: Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău