Klaus Iohannis, baie de mulțime după parada de 1 Decembrie. Președintele a vorbit cu copiii

  • 01 Decembrie 2019 15:52
Klaus Iohannis, baie de mulțime după parada de 1 Decembrie. Președintele a vorbit cu copiii

Președintele Klaus Iohannis a participat la parada militară de Ziua Națională a României, de la Arcul de Triumf. La finalul paradei, a făcut o baie de mulțime și a dialogat cu mai mulți copii, transmite digi24.

Șeful statului a dat mâna cu mai mulți cetățeni care au venit la defilare, aceștia urându-i "La mulți ani!" de Ziua Națională. "La mulți ani, domnule președinte, să vă dea Dumnezeu sănătate!", i-a transmis un bărbat lui Klaus Iohannis.

Președintele a vorbit în special cu copii, cei mai impresionați de paradă. "Ți-a plăcut?", l-a întrebat Iohannis pe un băiețel care i-a răspuns afirmativ. Șeful statului a remarcat și un copil aflat pe umerii unui bărbat, fluturând un steag. "Ce faci acolo cu steagul?", l-a întrebat președintele, zâmbind, pe micuț.

Președintele le-a urat la fiecare în parte "La mulți ani!".

Aproximativ 4.000 de militari și specialiști din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Administrația Națională a Penitenciarelor, din care 500 de militari din peste 20 de țări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave participă, însă vremea rea din București pune sub semnul întrebării show-ul aerian, pregătit cu 50 de aeronave.

Parada militara de 1 Decembrie a început la ora 11:00 și s-a încheiat la ora 12.30.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Nori împrăștiați
Umiditate:84 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău