Kiev:”Rusia nu a ajuns la un nivel suficient de înalt de dezvoltare istorică încât să-și dea cu părerea despre valorile europene”

  • 15 Mai 09:17
Kiev:”Rusia nu a ajuns la un nivel suficient de înalt de dezvoltare istorică încât să-și dea cu părerea despre valorile europene”

”Rusia nu a ajuns la un nivel suficient de înalt de dezvoltare istorică încât să-și dea cu părerea despre valorile europene”, a transmis sâmbătă Oleg Nikolenko, purtătorul de cuvânt al ministerul ucrainean al afacerilor externe citat de Kyiv Independent, notează hotnews.ro.

Potrivit sursei citate, el a reacționat astfel, pentru European Pravda, față de recentele amenințări ale Moscovei cu privire la aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.

Oficialul a mai spus că Rusia ar trebui să-și vadă de treabă în ceea ce privește UE.

Rusia și-a schimbat poziția în problema aderării Ucrainei la Uniunea Europeană, a declarat adjunctul șefului misiunii diplomatice ruse pe lângă Națiunile Unite, Dmitri Polianski, subliniind că de acum aceasta este similară cu poziția privind intrarea Ucrainei în NATO, relata vineri ediția în limba rusă a publicației Forbes.

Kremlinul indicase anterior că tema intrării Ucrainei în UE "se află într-o altă dimensiune" decât cea privind aderarea la NATO.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojuranl Chișinău
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:2,06 m/s
Wed
18
Thu
18
Fri
21
Sat
17
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău