Keanu Reeves și-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

  • 15 Mai 2019 10:51
Keanu Reeves și-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Keanu Reeves, cunoscut în special pentru interpretarea rolului Neo din trilogia ''The Matrix'', a primit marți unul dintre cele mai vechi privilegii de la Hollywood, actorul lăsându-și amprentele mâinilor și picioarelor în cimentul din fața TCL Chinese Theatre din California, scrie AGERPRES.

Născut în 1964 și crescut în New York și Toronto, Reeves s-a afirmat în lumea divertismentului prin rolurile interpretate în mai multe filme de succes de la Hollywood, precum ''Point Break'' (1991), ''Speed'' (1994), trilogia ''The Matrix'' (1999-2003) și franciza ''John Wick'' (2014-2019).

Reeves este unul dintre cele mai căutate staruri de la Hollywood, el aflându-se în topul actorilor cu cele mai mari încasări la box office.

''Am făcut parte din filmele bine primite și sunt foarte recunoscător'', a declarat el în cadrul ceremoniei din fața TCL Chinese Theatre. ''Ele mi-au schimbat viața. Ele mi-au dat viață. Ele mi-au oferit viață. Și sunt foarte recunoscător față de oamenii care s-au bucurat de aceste filme'', a adăugat vedeta.

''Fără susținerea voastră, eu nu m-aș afla aici'', a mai spus Reeves.

Înconjurat de prieteni, fani, colegi cu care a împărțit platourile de filmare și de alte staruri de la Hollywood, printre care s-au numărat Halle Berry și Laurence Fishburne, Reeves și-a lăsat amprentele mâinilor și picioarelor în ciment.
 

Sursa:AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău