Maia Sandu la Cahul: Oamenii rezistă și fac imposibilul. Nu se descurcă autoritățile

  • 11 Iulie 2020 12:20
Maia Sandu la Cahul: Oamenii rezistă și fac imposibilul. Nu se descurcă autoritățile

Președinta PAS, Maia Sandu, a vizitat vineri, 10 iulie, Spitalul Raional Cahul, venind cu o donație pentru instituție, un aparat de monitorizare a funcțiilor vitale, scrie portalul ziuadeazi.md.

Donația a fost oferită la solicitarea medicilor, a precizat deputatul Ion Groza, care a fost ales în circumscripția uninominală de la Cahul.

Directorul Spitalului Raional Cahul, Oleg Creciun, a informat că în prezent în spital sunt circa 30 de pacienți care urmează tratamentul.

Maia Sandu a declarat că „personalul medical se descurcă, oamenii rezistă și fac imposibilul. Nu se descurca autoritățile, pentru că au comis foarte multe greșeli în administrarea acestei crize sanitare, și insistă să facă aceleași lucruri chiar dacă rezultatele sunt proaste”.

Totodată, președinta PAS a făcut un apel către guvernanți să aplice urechea la sfaturile medicilor, la sfaturilor directorilor de spitale si sa corecteze măsurile care le întreprind.

Problema principală este că omul nu vrea să învețe din propriile greșeli, și asta este situația ministerului și guvernului, fiindcă există experiență, specialiști, doctori și manageri de spitale care au propuneri foarte bune, dar aceste propuneri sunt ignorate. De aceea avem o stare atât de proasta, răspândirea virusului, creșterea numărului de îmbolnăviri, iar aceasta are efecte pentru toate domeniile” a spus Maia Sandu.

                      

 

.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău