Jurnalistul francez Michel Kubler a susținut o conferință cu temă: ”Rupturile din biserica creștină”

  • 14 Martie 2012 15:57
Jurnalistul francez Michel Kubler a susținut o conferință cu temă: ”Rupturile din biserica creștină”

La invitația Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare cu Agenția Universitară pentru Francofonie, teologul, bizantinologul și jurnalistul francez  Michel Kubler a susținut, miercuri, 14 martie, o conferință având ca temă ”Rupturile din biserica creștină”.Redactor-șef al publicației „La croix”, Michel…

La invitația Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare cu Agenția Universitară pentru Francofonie, teologul, bizantinologul și jurnalistul francez  Michel Kubler a susținut, miercuri, 14 martie, o conferință având ca temă ”Rupturile din biserica creștină”.

Redactor-șef al publicației „La croix”, Michel Kubler a propus studenților și cadrelor universitare de la Universitatea Pefagogică „Ion Creangă” o discuție despre motivele care au dus la separarea cultelor religioase istorice.

Audio: Michel Kubler

Teologul francez va rămâne în Republica Moldova până vineri, urmând să susțină încă o conferință, la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. El va avea și o serie de întâlniri cu jurnaliști și teologi locali.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău