Jumătate din curțile din Capitală au fost curățate după ninsorile din aprilie

  • 16 Mai 2017 16:44
Jumătate din curțile din Capitală au fost curățate după ninsorile din aprilie

Curțile de blocuri din Capitală au fost curățate în proporție de circa 50% de crengile și frunzișul rămas în urma ninsorilor de la sfârșitul lunii aprilie.

Pentru lichidarea completă a consecințeor calamităților, ar mai fi nevoie de aproxmativ două luni. Despre a acesta a vorbit șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Petru Gontea, la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN.

„Săptămâna trecută s-a lucrat la maximum, au fost evacute 432 de rute. În total de la începutul lichidării consecințelor avem în jur de patru mii de rute efectuate”, a declarat Petru Gontea. Potrivit lui, din cele peste o mie de curți gestionate de către întreprinderile municipale, în 484 de curți consecințele calamităților au fost lichidate. În încă o sută de curți lucările sunt în toi, iar în 375 urmează a fi efectuate lucrări.

Șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare a mai spus că mai urmează a fi evacuate în jur de patru mii de rute de frunziș și crengi. Estimativ lucrările se vor încheia în două luni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău